Selecteer een pagina

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming vanUitgeverij JEA is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Uitgeverij JEA, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming vanUitgeverij JEA is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s.Uitgeverij JEA is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Uitgeverij JEA weer.

Uitgeverij JEA
Donauweg 6
1043 AJ Amsterdam
Postbus 8023
1005 AA Amsterdam
Tel. 020-5858600
uitgeverij@jea.nl

Joh. Enschedé Amsterdam B.V.
KvK Amsterdam: 33000094
BTW nummer: NL001430087B01