Selecteer een pagina

Het geheim van Marten Toonder

Toonder-biograaf Wim Hazeu gaat in Het geheim van Marten Toonder op zoek naar de creatieve bronnen van multitalent en visionair Marten Toonder. De grote hoeveelheid en verscheidenheid aan afbeeldingen, deels niet eerder gepubliceerd, bieden in deze zoektocht een nieuwe blik op Toonders werk en de wereld van Heer Bommel en Tom Poes.

In elke cassette zit een origineel exemplaar van de zogenaamde ‘clichés’, de metalen drukplaten waarmee de stroken van de Bommelverhalen in de krant werden afgedrukt. Tevens wordt een dvd ingestoken waarop bijzonder documentair materiaal te zien is.

Kies uw eigen cliché: alleen in de maand september 2019!

Van 1 september tot en met 30 september heeft u via deze website de exclusieve mogelijkheid om zelf het originele cliché in de cassette uit te zoeken. Dit betekent dat u zelf het cliché kan kiezen dat bij de officiële release begin november in uw exemplaar van de Het geheim van Marten Toonder-cassette zit. Uit een aantal verhaallijnen is een gelimiteerde oplage van 1000 clichés beschikbaar. Van elk cliché bestaat er maar één.

Vanaf 1 september 2019 te bestellen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)